Köp snygga och billiga ryggsäckar online!

Ryggsäck barn

Alla i familjen äger säkert en ryggsäck, men barnen är säkert de som använder sin ryggsäck mest på grund av de tar med sig sina skolböcker och även mat och mellanmål. Det är också så klart ett högre slitage eftersom de också använder dem när de går ut på mindre promenader eller på en utflykt.  Nu finns det så klart ryggsäckar för barn som är anpassade för olika åldrar och om vi börjar med de allra minsta så behöver du mestadels en modell som har plats för mat och dryck, alltså för dagis.


Nu finns det barnryggsäckar för både pojkar och flickor som för småttingarna finns i olika djurmotiv och även färger. Pojken väljer säkert blått med en bil eller en superhjälte som tryck och flickan rosa med en prinsessa. Det man skall tänka på som förälder är väl att köpa en som är vattentät på bästa sätt om de går ut. Det är bra om det finns fickor på utsidan så att det är lätt att till exempel dricka, utan att behöva ta av sig ryggsäcken och öppna den varje gång. Ett av de viktigaste att tänka på är att den helst skall vara utrustad med reflexer, för att du vet hur mörkt det kan bli under vinterhalvåret, och har den inte reflexer så måste du köpa det och fästa på ryggsäcken för säkerhet.

För de större barnen som behöver en skolryggsäck så skall man tänka på ergonomin eftersom det kan bli tungt att släpa runt på alla böckerna, samt så kanske de även har en dator med sig. En axelremsväska är inget att tänka på eftersom det kommer att bli för tungt för axlarna.

<Billig

Eftersom design är viktigt för ungdomar så kan man välja en skolryggsäck som har snygg design samt uppfyller alla krav på fack som dator och skolböcker. Ergonomin är nästa del och den skall ha ryggvadering samt vara ha sköna enkla remmar som är lätt att justera, samt även sitta nära din kropp. Det är så klart viktigt att den även tål vatten om det regnar ute och även är vadderad så att till exempel datorn inte går sönder vid ett mindre olyckligt slag.

För de minsta så handlar det mest om små saker som de tar med sig till dagiset och då handlar det bara om utseende som bilar och prinsessor med reflexer så klart. För de större som börjar i skolan och tar med sig böcker och andra saker så är det viktigt att tänka på att inte köpa för stor typ, och den skall sitta bra och vara lätt att justera.

Det är bra om det finns ett bröstbälte för avlastning, och hänga högt upp och inte ner under ryggslutet.

Till sist tänk på att inte packa för mycket till barn eftersom de inte klarar av så mycket i den tidiga åldern, max upp till 20 % av sin egen vikt med barnryggsäck. För en skolryggsäck i lägre ålder gäller samma regler, tills de kommer upp i tonåren. Därför så är det så viktigt med ergonomi.

Köp billig ryggsäck!
<Köp
Annonser:
Läs mer om: